stripe catering stripe

Restaurant Anak Blitar heeft traditionele Indonesische catering voor bijvoorbeeld een familie etentje, een verjaardag, een bedrijfslunch, of -diner, een re√ľnie, bruiloften of recepties. Uitstekende cateringservice met een uitgebreid aanbod aan Indonesisch hapjes en gerechten. Vooraf kunt u natuurlijk kennismaken met Restaurant Anak Blitar en kunt u ook een aantal gerechten proeven. Indien u specifieke gerechten wilt wijzigen dan is dat ook geen enkel probleem.

Vanaf 15 personen bieden wij u op alle dagen van de week de mogelijkheid het eten aan huis of op locatie te bezorgen. De levering van de gerechten zal geschieden met behulp van speciale thermoboxen. Op locatie zullen de gerechten van Restaurant Anak Blitar op de juiste temperatuur worden gehouden door het gebruik van chafing dishes.

Bij meer dan 35 personen bemensen we het buffet. Op deze manier zal het buffet op optimale wijze worden geserveerd. Om de Indonesische sfeer compleet te maken kleden we het buffet op Indonesische wijze aan.

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Met onze speciale mandjes en bestek zijn de kosten 1,65 per persoon extra. Met bediening: 1 persoon (2 uur) 35,00 extra. 2 personen (2 uur) 50,00 extra. Indien u graag bediening wilt in traditioneel Indonesische kleding zijn de kosten 50,00 per persoon (per 2 uur).